Kako mogu liječiti čireve i ugljikohidrate?

Oboje i ugljikohidrati mogu se liječiti kod kuće, iako vrlo velike lezije treba liječiti liječnik. Glavni cilj liječenja infekcije ovog tipa je odvoditi šašicu iz zaraženog područja. Dakle, većina lijekova uključuje neku vrstu topikalnog sredstva za čišćenje ili drugi sastojak koji će uzrokovati da se kuhanje ili mrlja brzo isuše.

Boils i carbuncles su uzrokovane bakterijske infekcije. Kada se uljna žlijezda blokira, bakterije unutar te žlijezde uzrokuju da koža oblikuje crvenkastu čašu. Nakon nekoliko dana, mala čašica može se pretvoriti u veliku čašu na vrhu tvrdog vanjskog prostora. Jednom kada se vrh oblikuje na vrhu infekcije, infekcija obično izlazi. Najbolji način liječenja ove vrste infekcije je primjena jake astringentne ili salve kako bi se spriječilo povećanje zaraženog područja.

Primjena ulja čajevca je popularan način za liječenje vrelišta ili ugljikohidrata. Ulje čajevog drveta je vrsta prirodnog astringenta koji je osobito jak. Da biste koristili ulje čajevca za uklanjanje ovih lezija, nanesite ovo ulje na zaraženo područje s vatom. Drugi popularni kućni tretman je hidroterapija.

Kada se u otopinu tople vode i soli umočite čisti rublja, tada se tu tkaninu nanosi na zaraženo područje. Za najbolje rezultate, držite rublje na zaraženom području do petnaest minuta. Ova vrsta hidroterapije treba provoditi najmanje dva puta dnevno. Ako se kućni lijek dokazuje nedostatnim, mudra je ideja potražiti liječničku pomoć.

Neki se kuhaju i ugljikohidrati su preveliki za liječenje kod kuće. Kada se pojave ove velike infekcije, jedini način liječenja je posjetiti liječnika. Dreniranjem zaraženog područja iglom, liječnik će odmah moći riješiti zarazu. Ako je infekcija dobro zakopana ispod kože, možda ćete morati napraviti mali rez kako biste odgonetnuli gnoj s tog područja. Nakon ove vrste medicinskog postupka, liječnik može propisati antibiotike kako bi spriječio daljnje infekcije.

Općenito, ove lezije nisu izuzetno bolne, iako mogu izazvati malu količinu boli. Ako se na bilo kojem dijelu vašeg tijela pojavljuje mali crveni šum, najbolje je potražiti liječničku pomoć. Bez nadzora, lezije mogu postati veličine loptica za golf, a infekcije često su teške.